Promocija 2019.

Promovirana nova generacija VERN’ovih diplomanata specijalističkih diplomskih studija

Predsjednik Upravnog vijeća VERN'a Branko Štefanović i dekan prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila su čestitati novoj generaciji diplomanata te su im poželjeli uspješan daljnji razvoj poslovnih karijera.

Na svečanoj promociji u Hrvatskom glazbenom zavodu dodijeljene su diplome novoj generaciji više od stotinu diplomanata Veleučilišta VERN’ koji su diplomirali na specijalističkim diplomskim stručnim studijima IT menadžment, Menadžment održivog razvoja turizma, Poduzetnički menadžment, Računovodstvo i financije te Upravljanje poslovnim komunikacijama.

Predsjednik Upravnog vijeća VERN’a Branko Štefanović i dekan prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila su čestitati novoj generaciji diplomanata  te su im poželjeli uspješan daljnji razvoj poslovnih karijera.  

„Bez spremnosti na promjenu nemoguće je ostvariti sve svoje potencijale. Budite spremni na promjenu, kreirajte svoj put, budite  otvoreni, pozitivni, optimistični, poduzetni, vrijedni, iskreni i pošteni. Budite VERN’ovci, budite svoji“, poručio je dekan Cvrtila koji je zajedno s prodekanicom za studije Stanom Odak Krasić uručio diplome najboljim studentima u generaciji, a zatim i svim ostalim diplomantima koji su uspješno završili svoj akademski razvoj na diplomskoj razini.

Čestitke svojim kolegama uputio je i najbolji student u generaciji Luka Kapović, a slavljenički su ambijent  uveličale i glazbeno-vokalne obrade poznatih hitova, uz tradicionalnu konferansu Danijele Trbović.

Veliku galeriju fotografija pogledajte na VERN’ovoj Facebook stranici.

Odjel za komunikacije
Petar Vučetić
Datum objave: 6.9.2019.