Svečana promocija 2017.

Promovirano više od 380 VERN’ovih diplomanata

Danas su na svečanoj promociji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog dodijeljene diplome više od 380 studenata 16. generacije diplomanata Veleučilišta VERN'.

Danas su na svečanoj promociji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pred oko 2.000 uzvanika, dodijeljene diplome više od 380 studenata 16. generacije diplomanata Veleučilišta VERN’, koji su ove godine diplomirali na VERN’ovim preddiplomskim stručnim studijima i specijalističkim diplomskim stručnim studijima.

Dekan Veleučilišta VERN’ prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila i predsjednik Upravnog vijeća VERN’a Branko Štefanović čestitali su 16. generaciji uz želje za uspješnom integracijom u svijetu rada i samoostvarenjem znanstvenih i poslovnih potencijala.

Svatko postiže svoje rezultate i ciljeve na svoj originalan način, kroz svoj vlastiti proces učenja, vlastita viđenja i vlastite zablude. Nemojte zaboraviti da nije uspjeh rezultat, već sve ono što ste tim putem prošli i što ste na njemu naučili. Nemojte živjeti tako da vam rezultat kojim ćemo se uspoređivati s drugima postane jedino važno u životu. Neka mjerilo vašeg uspjeha budu radost i sreća vas i vaših najbližih, poručio je diplomantima dekan Vlatko Cvrtila.

Putem prigodne video poruke čestitao im je i izv. prof. dr. sc. Alen Host, dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, s kojim VERN’ surađuje na poticanju strateškog partnerstva između akademskog i poslovnog sektora. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci je mentorska ustanova Sveučilištu VERN’ u osnivanju, a u suradnji s riječkim fakultetom na Veleučilištu VERN’ se izvodi i poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Ekonomije i poslovne ekonomije. S početkom izvođenja ovog studijskog programa, svim studentima i diplomantima VERN’a, ali i ostalim zainteresiranim studentima stručnih i sveučilišnih studija u Hrvatskoj, na VERN’u se pruža mogućnost odabira jedinstvenog seta visokoobrazovnih programa – vertikale stručnih studija u različitim profesionalnim područjima s mogućnošću poslijediplomskog usavršavanja.

“Zajednički interes naših institucija je obrazovanje kadrova koji će biti prepoznatljivi ne samo na tržištu rada u Hrvatskoj, nego u Europi i cijelom svijetu. Kvalitetno visokoškolsko obrazovanje se nameće kao nužnost za zemlju kao što je Hrvatska, jer kao što se i poduzeća okreću tržištima regije i svijeta, tako moraju razmišljati i visokoškolske institucije. Svim diplomantima VERN’a želim puno sreće i zadovoljstva u privatnom i poslovnom životu“, istaknuo je dekan Host.

Na svoj jedinstveni i televizijski prepoznatljiv način čestitao im je i popularni TV urednik i voditelj Zoran Šprajc te pojedini profesori i kolege alumniji.

Diplome slavljenicima uručili su dekan Cvrtila i prodekanica za studije mr. sc. Višnja Grozdanić, a sudionike svečanosti su zabavljali Vatra i Akademski zbor Vladimira Preloga, uz voditelja programa, poznatog TV novinara i urednika Tomislava Jelinčića.

Veliku galeriju fotografija možete pogledati na VERN’ovoj Facebook stranici.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 20.5.2017.