Gostujuće predavanje

Što je sve potrebno za uspjeh u digitalnom okruženju studenti su saznali od influencerice Supermame Sonje

Gostujuće predavanje je održano u okviru kolegija Content management.

Od virtualnog prijateljstva do bloga i Instagram karijere – kako je tekao put uspjeha u digitalnom okruženju studentima preddiplomskog studija Odnosa s javnošću približila je Supermama Sonja.  Influencerica Sonja Švajhler mama je dvojice dječaka, pravnica te suosnivačica portala Supermame. Njezino majčinstvo i sasvim slučajni virtualni susret s njenom poslovnom partnericom  Martinom Friganović rezultirali su pokretanjem vlastitog bloga Supermame.hr. Osim bloga, Sonja je i uspješna Instagram influencerica te je svoje bogato iskustvo podijelila studentima.

Kako izgleda stvaranje sadržaja za Instagram? Koliko je važno uložiti u kvalitetu i odnos s korisnicima? Kako izgledaju i uspostavljaju se promotivne suradnje?  Koje su prednosti, a koji su nedostaci rada na Instagramu?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja studenti su saznali tijekom gostujućeg predavanja. A studente je najviše zanimalo kako se izgledaju Instagram suradnje, može li se u Hrvatskoj živjeti kao Instagram influencer te kako ukopa promotivni sadržaj na svom Instagram računu.

 

Odjel za komunikacije
Datum objave: 8.7.2021.