Tvrtke partneri

Studenti VERN’a uspješno realizirali komunikacijski projektni zadatak Raiffeisen banke

Studenti VERN'ovog diplomskog studija Upravljanje poslovnim komunikacijama uspješno su realizirali projektni zadatak tvrtke Raiffeisen Bank Hrvatska (RBA).

Studenti VERN’ovog diplomskog studija Upravljanje poslovnim komunikacijama uspješno su realizirali projektni zadatak tvrtke Raiffeisen Bank Hrvatska (RBA), koji im je bio zadan u okviru jedinstvenog koncept „tvrtke-partneri“, koji se izvodi na VERN’ovim specijalističkim diplomskim studijima.

Projektni zadatak su rješavali u okviru predmeta Krizno komuniciranje i upravljanje trendovima, a morali su osmisliti prijedlog komunikacijske platforme te način i ton komunikacije društveno odgovornih projekata Raiffeisen banke.

Cjelovita rješenja koja su studentski timovi uspješno prezentirali pred stručnim žirijem – poslovnim mentorom Ozrenom Tabakovićem iz odjela za Marketing i odnose s javnošću RBA (VERN’ Alumni) te akademskom mentoricom, predavačicom Vanjom Mladineo – sastojala su se od:

  • ideje za konkretan društveno odgovorni projekt,
  • komunikacijskog plana društveno odgovornog projekta u medijskom prostoru, uz korištenje društvenih mreža,
  • predviđanja kriznih situacija – predviđanja otvorenih pitanja pri osmišljavanju društveno odgovornog projekta, osmišljavanju komunikacijske platforme, te načina i tona komunikacije.

Projektom „tvrtke-partneri“ VERN’ovi studenti se povezuju s nekim od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj i primjenjuju znanja stečena na nastavi, na studijama slučaja iz stvarne poslovne prakse. Studenti za svaku tvrtku-partnera i pojedini zadatak prolaze tri nastavna segmenta: teorijska nastava, upoznavanje s projektnim zadatkom i rad na projektu te prezentacija pred stručnim žirijem, odnosno poslovnim i akademskim mentorom/icom.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 9.6.2017.