PR Praktikum

VERN’ovi studenti PR-a osmislili komunikacijske planove za Adopto, ELFS i Forum za slobodu odgoja

U okviru izbornog kolegija PR Praktikum, studenti 3. godine VERN'ovog preddiplomskog studija Odnosa s javnošću i studija medija su održali završno predstavljanje komunikacijskih planova za svoje „akademske klijente“.

U okviru izbornog kolegija PR Praktikum, studenti 3. godine VERN’ovog preddiplomskog studija Odnosa s javnošću i studija medija su održali završno predstavljanje komunikacijskih planova, koje su tijekom ljetnog semestra izradili za svoje „akademske klijente“ – nevladinu organizaciju Forum za slobodu odgoja, startup Adopto i modni brand ELFS.

Studentski praktikum sastojao se od rada u studentskim timovima (tri tima za tri različite organizacije), koji su imali zadatak izraditi komunikacijske planove za izazove s kojima se suočavaju dodijeljene im organizacije, s posebnim naglaskom na komunikacijske ciljeve, aktivnosti i taktike.

Tako je studentski tim „Amicum komunikacije“ prezentirao plan za povećanje vidljivosti projekta stipendiranja hrvatskih srednjoškolaca u Velikoj Britaniji, za nevladinu organizaciju Forum za slobodu odgoja. Tim „PRactic“ prezentirao je komunikacijski plan pristupa prema medijima, potencijalnim klijentima i investitorima za startup Adopto, dok je tim „La Blaterosa“ predstavio plan za lansiranje nove Capsule kolekcije popularnog modnog branda ELFS.

Na završnoj su prezentaciji sudjelovali i predstavnici tih organizacija i brendova, koji su bilo vrlo zadovoljni inovativnim i korisnim idejama koje su im predstavili naši studenti.