Rješavanje poslovnih slučajeva

VERN’ovi studenti osvojili 1. i 2. mjesto na ovogodišnjem Case Study Competition natjecanju

VERN'ovi studenti su osvojili jedno prvo i jedno drugo mjesto u finalu ovogodišnjeg Case Study Competitiona.

VERN’ovi studenti su osvojili jedno prvo i jedno drugo mjesto u finalu ovogodišnjeg Case Study Competitiona, najvećeg regionalnog studentskog natjecanja u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva, koje je po 13. put organizirala studentska udruga eSTUDENT.

Na poslovnom slučaju Privredne banke Zagreb naši studenti diplomskog studija Poduzetničkog menadžmenta, Jakov Bajić, Andro Bunić, Tibor Pavić i njihova kolegica Mihaela Matić s Filozofskog fakulteta osmislili su najbolje rješenje na poslovni slučaj „Povećanje konkurentnosti poslovanja Privredne banke Zagreb d.d. u segmentu malog i srednjeg poduzetništva (SME)“, te su osvojili prvo mjesto i glavnu nagradu u iznosu od 10.000 kuna. „Osim novčane nagrade, ponuđeni su nam i drugi oblici suradnje s bankom“, kratko nam je prokomentirao Tibor.

Na drugom poslovnom slučaju, onom Hrvatskog telekoma, naša studentica Blanka Capak s preddiplomskog studija Odnosa s javnošću i studija medija je zajedno sa svojom kolegicom Nikolinom Batinić s Ekonomskog fakulteta, osvojila drugo mjesto. Na poslovni slučaj „Korisnička podrška budućnosti s vizijom implementacije do 2020. godine“, one su ponudile pet rješenja koja prate korisnike od tri do 93 godine.

Nagrade i priznanja su im uručeni na svečanoj završnici natjecanja u Gradskom dramskom kazalištu Gavella, koja je održana krajem svibnja. 

VERN’ovi studenti na CSC-u kontinuirano postižu dobre rezultate, pa su tako u proteklih pet godina osvojili već nekoliko prvih, drugih i trećih mjesta, rješavajući poslovne slučajeve nekih od najuspješnijih kompanija u Hrvatskoj.