ZABUM – Za budućnost mladih

Sveučilište VERN’ akademski partner ovogodišnje ljetne škole “Innovation Academy”

Ljetu školu organizira Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) u suradnji s Uredom UNICEF-a za Hrvatsku, Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj i Sveučilištem VERN'.

„Innovation Academy“

Ovogodišnje jubilarno peto izdanje ljetnog programa za srednjoškolce „Innovation Academy“ održat će se od 23. do 27. kolovoza u akademskim prostorima Sveučilišta VERN’ u Zagrebu.

Ljetna škola će učenicima ponuditi sedam modula – Future skills, IT genius (početni), IT genius (napredni), Future Leader, Future Entrepreneur, Digital Skills i Robotics – na kojima će uroniti u svijet inovacija, programiranja, globalnih trendova, tehnologije i poduzetništva. Cilj programa je prenijeti učenicima relevantna znanja i vještine za 21 stoljeće i to putem interaktivnih radionica i predavanja te radom na zanimljivim projektima uz podršku stručnih mentora.

Prijave su otvorene do 18. srpnja za učenike srednjih škola iz cijele Hrvatske, a sudjelovanje je u potpunosti besplatno.

Tijekom pet godina održavanja „Innovation Academy“ je okupila više od 500 zadovoljnih srednjoškolaca i 18 vrhunskih predavača, a korisno je znati i da je za učenike izvan Zagreba osiguran stipendijski fond za sudjelovanje koji pokriva troškove smještaja tijekom trajanja programa.

Detaljnije informacije o programu i načinu prijave potražite na SLUŽBENOJ STRANICI te na društvenim mrežama UNICEF-ovog programa za mlade ZABUM – Za budućnost mladih.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 18.8.2021.