Gostujuće predavanje

Tehnički direktor Combisa održao online gostujuće predavanje za VERN’ove studente informatike

Krunoslav Sabljak je VERN'ovim studentima Poslovne informatike govorio o studentskim praksama, traženju prvog posla i zapošljavanju u Combisu.

Online gostujuće predavanje na VERN’u

Za VERN’ove studente treće godine preddiplomskog studija Poslovna informatika, online gostujuće predavanje nedavno je održao Krunoslav Sabljak, tehnički direktor u Combisu.

Studentima je predstavio kako izgleda proces zapošljavanja u Combisu, koji danas broji više od 400 zaposlenih, što očekuje studente koji dolaze na studentsku praksu, te kakve se prilike pružaju mladim informatičarima koji traže svoj prvi posao. Također je objasnio kako izgleda proces mentoriranja, s kojim se izazovima u struci susreću mladi informatičari po završetku fakulteta, te na koji način on osobno, ali i njegovi kolege pomažu novim zaposlenicima.

Kvalitetno predavanje uz brojne savjete iz realnog sektora koji su temeljeni na stvarnom poslovnom iskustvu gosta predavača, završilo je pozivom studentima da se prijave za stručnu praksu ili otvorene natječaje za zaposlenje u Combisu.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 9.6.2020.