Tvrtke partneri

VERN’ovi studenti uspješno riješili projektni zadatak za Rimac Automobile

Studenti diplomskog studija su za ovu uspješnu tvrtku razvili projektna rješenja na temu nagrađivanja i motivacije inženjera.

Grupa VERN’ovih studenata na terenskoj nastavi u Rimcu prije dvije godine

Studenti VERN’ovog diplomskog studija Poduzetnički menadžment su u okviru predmeta Upravljanje ljudskim potencijalima uspješno riješili projektni zadatak za jednu od najuspješnijih hrvatskih tvrtki i VERN’ovu tvrtku partnera Rimac Automobile.

Tijekom cijelog ljetnog semestra, naši studenti 1. godine ovoga studija razvijali su rješenje na temu „Nagrađivanje i motivacija mladih inženjera u tvrtki Rimac Automobili“. Bili su podijeljeni u studentske timove, a zadatak im je bio osmisliti kreativne načine nematerijalnog nagrađivanja i motiviranja mladih inženjera. 

Kao i prilikom svakog rješavanja projektnog zadatka neke tvrtke partnera, studenti su i u ovome slučaju imali podršku predmetne nastavnice i poslovne mentorice. Zanimljivo je za spomenuti kako je poslovna mentorica na ovome projektu zapravo bila diplomantica VERN’a, Ajna Harčević, ujedno i djelatnica odjela za ljudske potencijale u Rimcu. 

Budući da je prezentacija studentskih projekata održana u okviru online nastave, i proglašenje pobjedničkog tima je održano online, putem video poruke. Pobjednički tim je za uspješno projektno rješenje nagrađen organiziranim obilaskom tvrtke i proizvodnih pogona Rimca. 

Jedinstveni VERN’ov koncept tvrtke partneri studenti omogućuje stjecanje stvarnog poslovnog iskustva, kroz suradnju s uspješnim tvrtkama u Hrvatskoj. Na taj se način studenti integriraju u realno poslovno okruženje i rade na stvarnim poslovnim slučajevima. Projekt je koncepcijski podijeljen u tri segmenta – teorijska nastava, upoznavanje s projektnim zadatkom i rad na projektu te prezentacija pred stručnim žirijem, a tijekom rada na projektu (cijeli semestar) studenti imaju podršku akademskih i poslovnih mentora, odnosno predavača i predstavnika tvrtke partnera.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 4.6.2020.