Studentske udruge

Udruga studenata VERN’a petu godinu zaredom uspješno realizirala Kongres studentskih udruga RH

Ovogodišnji je događaj održan u suradnji s Ekonomskim fakultetom iz Osijeka i Udrugom EWoB.

5. Kongres udruga studenata Republike Hrvatske – COSA

U petak 12. travnja održan je 5. po redu Kongres udruga studenata Republike Hrvatske – COSA. Kongres je ove godine, specifično, po prvi put održan izvan prostorija VERN’a, na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku, u suradnji s tim fakultetom i Udrugom EWoB – Poduzetnici bez granica.

Kongres su svečano otvorili Boris Crnković, dekan Ekonomskog fakulteta, Ivan Pnjak, predsjednik Udruge studenata VERN`a te Nikola Iličić, predsjednik Udruge EWoB, a sudionicima su se također obratili i  prof. dr. sc. Sunčica Oberman Peterka, prodekanica za nastavu Ekonomskog fakulteta te Denis Sušac, direktor tvrtke Mono d.o.o.

Ivan Pnjak, Udruga studenata VERN’a

U okviru Kongresa održano je predavanje na temu „Kako prezentirati svoju ideju, doc. dr. sc. Ljerke Sedlan König, a održana je i tradicionalna panel diskusija, ovaj put na temu poduzetništva i poduzetničkog značaja za društvo. Studenti Ekonomskog fakulteta gostima su predstavili Osijek putem svog promotivnog videa „Walking Osijek“, a četvero studenata je predstavilo aktualne projekte svojih organizacija i tako se natjecalo za najbolji projekt u protekloj akademskoj godini. Program je završio odabirom najboljeg studentskog projekta, a ove godine pobjedu je odnio projekt Studentskog zbora Tehničkog Veleučilišta u Zagrebu za natjecanje “TVZ MC2” – izrada mobilnih, web i IoT rješenja.

5. Kongres udruga studenata Republike Hrvatske – COSA

Detaljnije informacije o 5. Kongresu udruga studenata Republike Hrvatske – COSA, kao i više fotografija možete pogledati na službenoj COSA Facebook stranici.

5. Kongres udruga studenata Republike Hrvatske – COSA