Dan orijentacije

Uoči početka nastave održano druženje studenata VERN’ovih diplomskih studija

Na VERN'u je održan „Dan orijentacije specijalističkih diplomskih studija“, tradicionalno druženje studenata diplomskih studija s kolegama i članovima akademske zajednice, uoči početka nastave.

Na VERN’u je održan „Dan orijentacije specijalističkih diplomskih studija“, tradicionalno druženje studenata diplomskih studija s kolegama i članovima akademske zajednice, uoči početka nastave.

Dekan VERN’a prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila studentima je poželio dobrodošlicu i uspješno izvršavanje akademskih obaveza, a prodekanice za studije mr. sc. Višnja Grozdanić im je predstavila svih šest VERN’ovih specijalističkih diplomskih studija i njihove voditelje – IT menadžment, Menadžment održivog razvoja turizma, Poduzetnički menadžmentRačunovodstvo i financije, Upravljanje ljudskim potencijalima te Upravljanje poslovnim komunikacijama – te ih je upoznala s programom „Tvrtke-partneri“, kao i načinom odabira izbornih predmeta, među kojima je također i Design Thinking.

A upravo im je predavač Design Thinkinga na VERN’u, međunarodno priznati stručnjak Oliver Kempkens, putem video poruke predstavio koncept design thinkinga i ukratko ih upoznao sa sadržajem svoga predmeta.

S načinima prijave i polaganja ispita upoznala ih je Ana Belić, voditeljica internih komunikacija, a nakon fotografiranja za X-ice studenti su druženje nastavili u kantini. 

Dragi studenti diplomskih studija, želimo vam uspješno studiranje!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 24.2.2017.