Ljudski potencijali

Upoznajte novi VERN’ov studij „Upravljanje ljudskim potencijalima“ – početak predavanja 18.4.

VERN' je u suradnji s poslovnim sektorom i stručnjacima razvio prvi u Hrvatskoj specijalistički diplomski stručni studij Upravljanja ljudskim potencijalima. Izvođenje za prvu generaciju počinje 18. travnja 2017.

U globalnoj ekonomiji znanja, vještine zaposlenika, njihova sposobnost učenja, talenti i osobne prednosti – tj. njihov ljudski kapital – postale su ključan preduvjet za uspješnu integraciju na tržište rada, ali i najvrjedniji čimbenik konkurentnosti poslovnih organizacija.

Kako su ljudska mašta i sposobnost realizacije nadjačali ulogu strojeva u generiranju ekonomskog rasta, što je posljedično dovelo i do rapidnog tehnološkog razvoja, u poslovnim je organizacijama sve više rasla svijest o brizi i razvoju za ljudske potencijale.

Iako se termin „ljudi su najvrjedniji resurs“ u korporativnom svijetu koristi svakodnevno, činjenica je da na tržištu dosad nisu postojali obrazovani stručnjaci sa specijalističkim setom znanja i vještina koje su neophodne u ovom specifičnom segmentu poslovnih organizacija.

Upravo iz ovih razloga, VERN’ je u suradnji s poslovnim sektorom i stručnjacima za upravljanje ljudskim potencijalima razvio prvi u Hrvatskoj specijalistički diplomski stručni studij Upravljanja ljudskim potencijalima, čije izvođenje za prvu generaciju počinje 18. travnja 2017.

Prijave za studij su aktivne!

Dekan VERN’a prof. dr. sc. Vlatko Crtila objašnjava kako ovaj studij između ostalog uključuje sadržaje iz područja organizacijskog ponašanja, upravljanja karijernim razvojem, izgradnje timova, upravljanja znanjem i kompenzacijama, upravljanja stresom i psihosocijalnim rizicima rada, upravljanje organizacijskim promjenama, poslovnog komuniciranja, itd. te priprema nove stručnjake za uspješno rješavanje brojnih izazova suvremenih organizacija u području upravljanja ljudskim potencijalima.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 3.4.2017.