Terenska nastava

VERN’ovi studenti Odnosa s javnošću na terenskoj nastavi u muzeju Dražena Petrovića

Studenti III. godine VERN'ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija su u okviru terenske nastave na predmetu Odnosi s javnošću u turizmu i sportu posjetili Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović.

Studenti III. godine VERN’ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija su u okviru terenske nastave na predmetu Odnosi s javnošću u turizmu i sportu, u pratnji predavačice Stane Odak Krasić posjetili Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović.

Razgledali su stalni postav centra, pogledali prigodni dokumentarni  film o životu i karijeri Dražena Petrovića te prisustvovali kratkom predavanju gospođe Biserke Petrović. Osim životnih anegdota te motivacijskog govora studentima – malo je poznata priča da je Dražen bio izvrstan student Pravnog fakulteta- gospođa Petrović je poklonila studentima loptu s Draženovim likom te knjigu „Dražen – nikad neispričana priča“ (studentima će biti dostupna u knjižnici).

Podsjetimo, Dražen je promovirao hrvatsku košarku na međunarodnom planu, a nadimak košarkaški Mozart bio je poznat u cijelom svijetu. Fascinira priča da čak i 23 godine nakon tragične pogibije, njegov lik i djelo ostavljaju duboki trag na posjetitelje muzejsko-memorijalnog centra. Studenti su zajednički zaključili te u knjigu sjećanja upisali: „Draženu PR nije trebao jer on je bio živi PR i zvijezda koja i danas živi“