VERN' Sport

Uspješna polovica sportske sezone 2018./2019. za VERN’ove sportaše

Naši su se studenti dosad natjecali u četiri momčadska i jednom individualnom sportu.

Prvu polovicu sportske sezone VERN’a obilježio je uspješan početak i u individualnim i u timskim sportovima.

Sredinom studenoga započela su UniSport natjecanja, a prvi po rasporedu bio je futsal, sport u kojem se naši dečki trenutačno natječu na čak 4 natjecanja.

Na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba naši su malonogometaši dosad upisali jednu pobjedu, jedan remi i jedan poraz. U ZABA Kupu imaju upisanu jednu pobjedu protiv Libertasa, dok u Ligi Hrvatske imaju upisanu jednu pobjedu i dva poraza, a u Ligi Prvaka jedan poraz.

Košarkaši se dižu u formi te nakon pobjede u zadnja dva susreta priključuju se ekipama koje se bore za final four. Oni dosad imaju upisane dvije pobjede i dva poraza.

Odbojkašice su ove sezone pokazale napredak, a to se vidi po rezultatima: imaju upisane tri pobjede i dva poraza. Također, natjecale su se i na tradicionalnom Božićnom studentskom turniru u Dubrovniku održanom sredinom prosinca. Tamo su upisale jednu pobjedu i tri poraza te se plasirale na četvrtom mjestu. „Taj put sreća nije bila na našoj strani“, poručila je Petra Pavlović, kapetanica tima.

Rukometaši na Sveučilišnom prvenstvu Zagreba imaju iste rezultate kao i malonogometaši u tom natjecanju – jednu pobjedu, jedan remi i jedan poraz.

Što se tiče individualnih sportova, u plivanju se istaknuo Dino Knežević, koji je na Sveučilišnom prvenstvu Hrvatske osvojio srebro na 50m leptir te broncu na 100m slobodno. „Žao mi je što nisam popravio par osnovnih stvari za to zlato, ali šta je tu je“, prokomentirao je Dino nakon natjecanja.

Svim sportašima i sportašicama čestitamo na dosadašnjim ostvarenjima i želimo im puno sportskih uspjeha u 2019. i nastavku sezone!

(napisala: Nika Aurora Ključarić)

Odjel za komunikacije
VERN'
Datum objave: 2.1.2019.