Uspješnice

Uspješne poslovne priče VERN’ovaca predstavljene u Lideru i Slobodnoj Dalmaciji

Prošloga su mjeseca dvije uspješne poslovne priče VERN'ovaca zasluženo dobile svoj prostor u medijima. Riječ je, naime, o poslovnim projektima koje karakterizira inovativni pristup, kreativnost, mladenačka ambicioznost i odvažnost te optimizam njihovih autora, a naših studenata i alumnija.

Prošloga su mjeseca dvije uspješne poslovne priče VERN’ovaca zasluženo dobile svoj prostor u medijima. Riječ je, naime, o poslovnim projektima koje karakterizira inovativni pristup, kreativnost, mladenačka ambicioznost i odvažnost te optimizam njihovih autora, a naših studenata i alumnija.

Poslovni tjednik Lider je u rubrici „Poduzetnici“ predstavio tvrtku našeg alumnija Nikole Budiše, LM komunikacije, koja je izrasla iz inovativnog projekta „Lovely Međimurje“, kojem je uspjeh zagarantirala orijentiranost projekata na mlađe generacije, milenijalce.

Dnevnik Slobodna Dalmacija, pak, na naslovnicu je postavio poslovnu priču našeg studenta Stipe Dujmovića i njegovog poslovnog partnera Tonija Serdara o zanimljivom projektu „Natura Ideas“. Riječ je o projektu proizvodnje i prodaje kruha ispod peke, potpuno prirodnog i bez aditiva.

Kolegama želimo puno poslovnog uspjeha, a u nastavku možete pročitati njihove priče.

Lider
LM komunikacije
Slobodna Dalmacija
Natura Ideas
Odjel za komunikacije
Datum objave: 7.4.2017.