Gostujuće predavanje

Vanja Bzik iz Allianza VERN’ovim studentima PR-a otkrila tajne uspješne interne komunikacije

Gostujuće predavanje na predmetu Interno komuniciranje, na VERN'ovom preddiplomskom studiju Odnosa s javnošću i studija medija, održala je Vanja Bzik iz Odjela za komunikacije Allianza.

„Uživajte u poslu, učinite ga zabavnim.“, „Pronađite barem jednu stvar u svojem poslu u koju istinski vjerujete i za koju se vrijedi boriti.“, „Odvažite se biti drugačiji.“ Dio je to poruka koje je studentima VERN’ovog preddiplomskog studija Odnosa s javnošću i studija medija, na predmetu Interno komuniciranje, prenijela Vanja Bzik iz Odjela za komunikacije Allianza, tijekom svog gostujućeg predavanja.

Na temelju bogatog iskustva u marketingu i komunikacijama, studentima je napomenula kako su zaposlenici ključni faktor svakog poslovanja, te su upravo stoga njihovo zadovoljstvo i motivacija vrlo važni elementi u svakodnevnom obavljanju zadataka.

Studenti su tijekom predavanja saznali kako organizirati uspješne interne događaje, kako pripremiti kreativnu internu kampanju koja će istinski zainteresirati sve zaposlenike i pokrenuti ih na akciju, ali i kako iz ponekad neplaniranih poslovnih i komunikacijskih izazova izvući maksimum za svoju organizaciju, zaposlenike i širu javnost.

Ovom su prilikom studenti saznali i više informacija o Allianzovim nagrađenim projektima: „ProBUDI se uz (Branimira) Budetića“, koji je dobio nagradu Grand PRix za unutrašnju komunikaciju, te projekt „Dio koji nedostaje“, koji je nagrađen najboljim iz područja sponzorirane komunikacije.