Upoznavanje studija

Veliki odaziv studenata na Danu orijentacije preddiplomskih studija Sveučilišta VERN’

Brucošima su dobrodošlicu poželjeli rektor Sveučilišta VERN', pročelnici pojedinih studija i profesori te njihove starije kolege studenti.

Uoči početka nove akademske godine na Sveučilištu VERN’ je održan tradicionalni „Dan orijentacije preddiplomskih studija“ – druženje brucoša s pročelnicima studija, predavačima i VERN’ovim studentima.

Brucošima je dobrodošlicu poželio prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila, rektor Sveučilišta VERN’ te su studenti više informacija o svom studijskom programu  saznali od pročelnika studija, predavača kao i samih studenata VERN’a. Profesori su studente upoznali s detaljnijim informacija o studiranju, kolegijima koji ih očekuju, ispitnim rokovima, nastavnoj literaturi, studenstkom savjetovalištu, itd.

Studenti viših godina svoje su mlađe kolege upoznali s bogatim izborom izvannastavnih aktivnosti i studentskim životom na VERN’u koji studentima nudi mogućnost rekreativnog i natjecateljskog bavljenja sportom, posjeta kulturnim događanjima, prisustvovanje zanimljivim panelima i okruglim stolovima, sudjelovanje u organizaciji događanja i još mnogo toga. Nakon službenog dijela programa zainteresirani brucoši su se mogli konzultirati oko izbora sportskih aktivnosti te nastaviti druženje i razmjenu dojmova na dvorišnoj terasi VERN’ove kantine.

Odjel za komunikacije
Petar Vučetić
Datum objave: 1.10.2021.