Biznis, karijera, networking

VERN’ akademski partner konferencije „LEAP Summit Zagreb 2018.“

LEAP Summit Zagreb 2018. održat će se od 15. do 17. ožujka na Zagrebačkom velesajmu, a uz brojne millenialse te domaće i međunarodne poslovne stručnjake iz 35 zemalja, na konferenciji će sudjelovati i VERN'ovi predavači i studenti.

Gdje na jednom mjestu povezati dinamično startup poduzetništvo, nove poslovne modele, tradicionalne poslovne organizacije, uspješne biznismene, mlade poslovne nade i buduće lidere? Gdje tražiti priliku za razvoj karijere ili pokretanje posla?

Najveći međunarodni događaj za mlade u Hrvatskoj, LEAP Summit Zagreb uspješno povezuje upravo ove segmente u trodnevni spoj izlaganja, radionica i networkinga, a VERN’ je akademski partner ovogodišnje konferencije.

LEAP Summit Zagreb 2018. održat će se od 15. do 17. ožujka na Zagrebačkom velesajmu, a uz brojne millenialse te domaće i međunarodne poslovne stručnjake iz 35 zemalja, na konferenciji će sudjelovati i VERN’ovi predavači i studenti.

Na korisnim radionicama, panelima i predavanjima nastupit će više od 60 predavača poput: Emila Tedeschija, čelnika Atlantic grupe, Kamrana Elahiana, čelnika Global Innovation Catalysta, Belle Funck, liderice inovacija, Marije Kolak, voditeljice marketinga u FlixBusu, Alberta Gajšaka, kreatora MAKERbuina, Vasilya Kichigina, jednog od najplaćenijih freelancera na Fiverru, Gordane Ćorić, predavačice na VERN’u i mnogih drugih.

Za sudjelovanje na LEAP Summitu se ne plaća kotizacija, već je potrebno samo ispuniti prijavu. Iako su službene prijave završile 1. ožujka, još uvijek se moguće prijaviti na tzv. waiting list, a organizator će 10. ožujka obavijestiti prijavljenje o mogućnosti sudjelovanja, ovisno o popunjenosti kapaciteta: PRIJAVA NA “WAITING LIST”.

Detaljnije informacije o ovogodišnjem LEAP Summitu Zagreb pogledajte na SLUŽBENOJ INTERNETSKOJ STRANICI.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 26.2.2018.