LEAP Summit Zagreb

Čestitamo – naša Tena Pick osvojila 2. mjesto na izboru „The best young social entrepreneur“

Tena je na natjecanju sudjelovala sa svojom novom digitalnom platformom koja savjetuje tvrtke u području integracije društveno odgovornih principa poslovanja u njihov core business

Diplomantica VERN’a Tena Pick osvojila je 2. mjesto na ovogodišnjem izboru „The best young social entrepreneur“ koji je održan u okviru LEAP Summita 2018. u Zagrebu.

Tena je na natjecanju sudjelovala sa svojom novom digitalnom platformom – The Sustainability Platform – koja savjetuje tvrtke u području integracije društveno odgovornih principa poslovanja u njihov core business, a izvrsno 2. mjesto u međunarodnoj konkurenciji osvojila je na temelju glasova publike i ocjena stručnog žirija.

Na ovogodišnjem izboru natjecalo se ukupno 12 međunarodnih projekata u raznim područjima poput pomoći slijepima i slabovidnima, društveno odgovornog poslovanja, podrške odrastanju djece, školovanju djevojčica u Africi, očuvanju okoliša, itd., a cilj ovog izbora je odati priznanje i nagraditi najbolje poduzetnike i organizacije koji svojim projektima utječu na razvoj zajednica i svijeta općenito. Najboljim na izboru proglašen je projekt Freewa (Free Water), koji unosi inovaciju u način konzumiranja flaširane vode.

Tena se nakon VERN’a školovala na HULT International Business School u Londonu, gdje je završila magisterij iz područja socijalnog poduzetništva, tijekom kojeg je stekla iznimno korisna iskustva u globalnim projektima po cijelom svijetu. Živi i radi u Dubaiju kao konzultantica za socijalno poduzetništvo, a bogato poslovno iskustvo stekla je na projektima po Bliskom Istoku, Karibima i Aziji. Dosad je inicirala više projekata u sferi socijalnog poduzetništva, a jedan od posljednjih je i Project Kal za edukaciju budućih lidera, te ju iznimno veseli činjenica da je i domaća javnost prepoznala vrijednost ovakvih projekata.

Upravo o novoj platformi, ali i dosadašnjem poslovnom razvoju te odluci da svoja stručna znanja, vještine i talente iskoristi za projekte na dobrobit društva, nedavno je govorila i studentima VERN’a na gostujućem predavanju u okviru predmeta Upravljanje rastom poduzeća.

Čestitamo Teni na ovom priznanju i želimo joj puno uspjeha u daljnjem radu!