Terenska nastava

VERN’ovi studenti i njihove kolege s Erasmusa saznali kako povezati kulturnu baštinu i turizam

Za naše je studente ovo bila odlična prilika da steknu dodatna znanja u vrlo važnom turističkom segmentu destinacijskog menadžmenta, kao i za strane kolege, kojima ova saznanja mogu poslužiti kao inspiracija za ideje koje će implementirati u svojim sredinama

Studenti VERN’ovog preddiplomskog studija Turizma i strani Erasmus studenti koji studiraju razmjenski semestar na VERN’u su u okviru terenske nastave na predmetu Event management, posjetili Etnografski muzej u Zagrebu.

Naše studente i predavačicu Lidiju Fištrek ugostila je dr. sc. Zvjezdana Antoš, muzejska savjetnica voditeljica zbirke pokućstva, kućnog inventara i slika, koja je za njih ovom prigodom održala izlaganje na temu „kako implementirati kulturnu baštinu prilikom osmišljavanja proizvoda i događanja“.

Za naše je studente ovo bila odlična prilika da steknu dodatna znanja u vrlo važnom turističkom segmentu destinacijskog menadžmenta, kao i za strane kolege, kojima ova saznanja mogu poslužiti kao inspiracija za ideje koje će implementirati u svojim sredinama.