VERN'um

VERN’ Alumni – Aleksandra Milinković u radijskom e(n)teru

#EDM, #trap, #millenial, #hipster, #hashtag, #festivali, #glazba i #mediji. Pitate se kako povezati ove termine sa zanimljivom poslovnom karijerom?

#EDM, #trap, #millenial, #hipster, #hashtag, #festivali, #glazba i #mediji.

Pitate se kako povezati ove termine sa zanimljivom poslovnom karijerom? Da, iako se najčešće koriste u kontekstu zabave, sukus ove priče je upravo onaj često nedostižni ideal u karijernom razvoju – spojiti zabavu i posao u kreativno i dinamično zanimanje. A DJ to svakako jest.

Doduše, radijski DJ. Odnosno DJica – Aleksandra Milinković s Enter Zagreba – VERN’ova diplomantica preddiplomskog studija Novinarstva, koja je radijski medij još za vrijeme studija prepoznala kao idealno radno okruženje, u kojem uspješno spaja svoju strast prema novinarstvu, medijima, glazbi i sportu.

Kako je zapravo „odrastala“ uz radio, koji su joj predmeti na VERN’u bili iznimno korisni, kako izgleda radna svakodnevica radijskog DJ-a te kakvu budućnost predviđa radijskom mediju, ali i druge zanimljivosti, otkrila nam je u zadnjem broju VERN’uma (klik na fotografiju – PDF).

Odjel za komunikacije
Datum objave: 18.8.2017.