VERN' Sport

VERN’ova eSport ekipa osigurala neutralan rezultatski omjer, ali i prvo polufinale na Sveučilišnom prvenstvu Zagreba

U dosadašnjem dijelu prvenstva naši su gejmeri upisali ukupno pet pobjeda, pet poraza i pet remija, a s drugim mjestom u grupi A na NBA-u plasirali smo se u polufinale u pojedinačnoj konkurenciji.

Nakon što su početkom prosinca u prvom nastupu na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u eSportu VERN’ovi gejmeri upisali dvije pobjede, dva poraza i dva remija, u ostatku grupne faze natjecanja naši su dečki postigli još tri pobjede, tri poraza i tri remija i to u igrama NBA22 (Dario Josipović), FIFA22 (Ivan Skorin) i League of Legends (Karlo Filipčić, Luka Operman, Davor Prce, Roko Suvaljko, Luka Šestan, Darko Vugrinec i Mladen Vuksan).

Najzapaženiji uspjeh dosad je postigao Dario Josipović koji je u igri NBA22 s jednom pobjedom, jednim porazom i jednim remijem osigurao drugo mjesto u grupnoj fazi natjecanja i plasirao se u polufinale u pojedinačnoj konkurenciji koje će se igrati u veljači 2022.

Ivan Skorin je pak u igri FIFA22 u 2. kolu ostvario jednu pobjedu, jedan poraz i dva remija te je zauzeo 5. mjesto što nažalost nije bilo dovoljno za plasman u sljedeći krug natjecanja.

U 2. kolu natjecanja u igri League of Legends koje je održano ovoga vikenda, naši su dečki prvo imali manje sreće protiv ekipe Fakulteta strojarstva i brodogradnje, ali su u drugom susretu upisali uvjerljivu pobjedu nad ekipom Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta.

Dodajmo za kraj kako se naša futsal momčad u 3. kolu Sveučilišnog prvenstva, u susretu protiv ekipe Šumarskog fakulteta odlično držala do pred sam kraj utakmice kada su zbog pada koncentracije primili dva brza pogotka i na kraju izgubili rezultatom 3:1.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 20.12.2021.