Izvrsnost

VERN’ova predavačica Silvija Londero na Reutersovoj radionici za medijske trenere

Polaznici su savladali teme poput strukture predavanja, sastavnih dijelova nastave, metoda predavanja, raznih uloga predavača/trenera u nastavnom modulu, prilagodbe modula različitim tipovima polaznika, evaluacije nastave, itd.

Naša predavačica s preddiplomskog studija Novinarstvo Silvija Londero u svibnju je uspješno završila Reutersovu radionicu za medijske trenere „Train the trainers“.

Radionica je održana u organizaciji zaklade Bosh – Thompson Reuters Foundation i to u središnjici u Londonu, za desetero izabranih polaznika s medijskim iskustvom iz raznih europskih zemalja.

U intenzivnom programu pod vodstvom dugogodišnjeg Reutersovog konzultanta i trenera s bogatim međunarodnim iskustvom Keitha Stafforda, polaznici su savladali teme poput strukture predavanja, sastavnih dijelova nastave, metoda predavanja, raznih uloga predavača/trenera u nastavnom modulu, prilagodbe modula različitim tipovima polaznika, evaluacije nastave, itd. – te su prema zadanim inputima kreirali i prezentirali vlastite nastavne jedinice. Teme su bila raznolike, od točnosti vijesti, društvenih mreža, intervjua, modernih tehnologija, do televizijskog novinarstva, itd., a naša je predavačica održala predavanje o radijskim trendovima i prilagodbi radijskog sadržaja modernoj publici.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 30.5.2018.