Studentski život

VERN’ovo Savjetovalište te poziva na prvi VIRTUAL COFFEE u 2022. – srijeda, 19. siječnja od 15:20 sati

Želiš li saznati kako ostvariti karijeru u Raiffeisen banci (RBA), prvoj banci u Hrvatskoj osnovanoj inozemnim kapitalom i jedinoj koja je rasla organski s više od 20 godina pozitivnog poslovanja u Hrvatskoj? Koje sve mogućnosti RBA nudi studentima? Kome se javiti za praksu ili posao?

VIRTUAL COFFEE na Sveučilištu VERN’

Pozivamo te na VIRTUAL COFFEE na kojem ćeš saznati odgovore na ova, ali i druga važna pitanja vezana uz početak poslovne karijere u RBA

u srijedu 19. siječnja s početkom u 15:20 sati
putem Microsoft Teamsa.

Pozivnicu ćeš pronaći na svome studentskom portalu, a sve što trebaš je doći na virtualnu kavu u navedeno vrijeme (prijava obavezna, a prijavnica na Studomaticu će biti aktivna od 14.01. od 10:00 do 19.01. do 10:00).

Irena Bašić Štefanić, direktorica upravljanja ljudskim i organizacijskim potencijalom u RBA i Martina Herljević, specijalistica dnevnog bankarstva za klijente i diplomantica Sveučilišta VERN’, studentima će predstaviti karijerne mogućnosti, opcije za studentski posao, ali i studentsku praksu u RBA.

Pripremi si topli napitak i doznaj korisne informacije, a imat ćeš priliku postaviti i razna pitanja te porazgovarati s nama o ovoj temi. Upravljaj svojom karijerom!

Raiffeisenbank Austria d.d. svojim zaposlenicima omogućava profesionalni rast, unaprjeđenje znanja i vještina te mogućnost napredovanja u različitim područjima. Dobra timska atmosfera, tolerancija i različitost čine ju dinamičnom sredinom. Pridruži nam se i uvjeri se.

Veselimo se druženju i pozdravljamo te iz VERN’ Savjetovališta!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 14.1.2022.