VERN’ovoj studentici režije Nori Vrsalović nominacija za Adria Muzzik Video Awards

Naša je studentica u potpunosti režirala i snimila glazbeni spot „Gone back“ koji je nominiran u kategoriji za najbolji indie video.

Nora Vrsalović, VERN’ova studentica Filmske i televizijske režije i produkcije

Video spot studentice VERN’ovog diplomskog studija Filmska i televizijska režija i produkcija Nore Vrsalović nominiran je za nagradu Adria Muzzik Video Awards 2020. (AMVA 2020) u kategoriji „Najbolji indie video“.

Nora je režirala i snimila glazbeni spot za pjesmu „Gone back“ Barbare Munjas, a činjenica da se spot našao u konkurenciji 160 regionalnih finalista dovoljno govori o njezinom režiserskom umijeću, ali i dojmu koji je spot ostavio na članove stručnog žirija.

Dodajmo kako se u finale plasirao još jedan spot na kojem je surađivala druga naša studentica s istog studija Dora Šarić. Dora je surađivala na spotu „Zvijezde“ repera Zembe Latife & Hiljsona Mandele za koji je snimala dijelove materijala, a spot je nominiran u kategoriji „Montaža, specijalni efekti i postprodukcija“.

Adria Muzzik Video Awards je festival kratkog glazbenog filma, odnosno glazbeno-filmska manifestacija kojoj je cilj prezentirati i poticati razvoj glazbene, filmske i video industrije i produkcije u regiji.

Proglašenje pobjednika u čak 16 kategorija održat će se 17. i 18. travnja, a za spotove naših studentica možete glasati sve do 1. travnja – Norin u kategoriji „Indie video“, a Dorin u kategoriji „Montaža, spec. i postprodukcija“.

Želimo im puno uspjeha u finalu.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 8.3.2021.