Poslovni anđeli

Čestitamo – naš kolega Davorin Štetner izabran u Upravni odbor European Business Angels Network

Naš kolega Davorin Štetner izabran za člana Upravnog odbora najveće svjetske organizacije poslovnih anđela European Business Angels Network (EBAN).

Davorin Štetner

Naš kolega Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE i vlasnik Kreator grupe je u Sofiji na generalnoj skupštini najveće svjetske organizacije poslovnih anđela European Business Angels Network (EBAN) izabran za člana Upravnog odbora ove organizacije.

EBAN predstavlja najveću svjetsku zajednicu poslovnih anđela, investitora, akceleratora, inkubatora i ostalih dionika startup ekosustava iz više od 60 različitih država, za koje se procjenjuje da godišnje investiraju više od 7,5 milijardi eura u razne poduzetničke projekte.

Davorin je inače od 2016. obnašao dužnost predsjednika EBAN CEE zone, što će nastaviti raditi i dalje, a značajno je istaknuti da je u 19 godina postojanja EBAN-a ovo prvi put da je u Upravni odbor izabrana osoba iz Hrvatske

„Ponosan sam što su članovi skupštine EBAN-a prepoznali moj i CRANE-ov angažman. Velika je čast biti u krugu iskusnih investitora koji su investirali desetke milijuna eura te aktivno oblikovati startup ekosustav. Vjerujem da smo se pred EBAN-om iskazali odličnom organizacijom najveće startup konferencije u povijesti Hrvatske – EBAN Winter University koju smo 2016. organizirali u Zagrebu. Imam puno ideja kako raditi još bolje te vjerujem da ću opravdati povjerenje koje mi je ovim izborom ukazano. Ovo je i veliko priznanje Hrvatskoj i našoj startup zajednici, jer dosad nitko iz naše zemlje nije bio izabran u ovo tijelo“, izjavio nam je Davorin. 

Čestitamo!