CROMA 2019.

Čestitamo – Naš kolega Goran Kanižaj izabran za najboljeg mladog menadžera godine

Na godišnjem susretu Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika dodijeljene su godišnje nagrade i priznanja u deset kategorija.

VERN’ov student preddiplomskog studija Ekonomija poduzetništva i operativni direktor tvrtke Mobilisis d.o.o. Goran Kanižaj izabran je za najboljeg mladog menadžera 2019., u izboru Hrvatske udruge menadžera CROMA. Uz našeg kolegu, isto je priznanje primio i Bruno Kovačić, direktor tvrtke Axilis.

Tvrtka Mobilisis našega kolege specijalizirana je za proizvodnju moderne, inovativne informatičke infrastrukture za upravljanje industrijskim procesima te mobilno prikupljanje i prijenos podataka.

O dodjeli ovogodišnjih nagrada odlučivao je žiri sastavljen od prošlogodišnjih dobitnika i članova Upravnog odbora CROMA-e, a nagrađene menadžere odabrali su među 137 kandidata koje su nominirali Hrvatska gospodarska komora, Županijske komore te gradski uredi za gospodarstvo. Nagrade i priznanja dodijeljene su u deset kategorija: velika, srednja i mala poduzeća, mladi menadžer, javna poduzeća, društveno poduzetništvo, inozemna poduzeća, projekt menadžer, nagrada za životno djelo i poduzetnik godine.

Čestitamo kolegi Kanižaju na osvojenoj nagradi za CROMA-inog mladog menadžera godine!

Odjel za komunikacije
Mobilisis – Facebook stranica
Datum objave: 9.12.2019.