EURHODIP

Čestitamo profesorici Amelii Tomašević na EURHODIP-ovoj nagradi za zasluge u obrazovanju

Profesorica na VERN'ovom preddiplomskom studiju Turizma dr. sc. Amelia Tomašević dobitnica je EURHODIP-ove godišnje nagrade za posebne zasluge u obrazovanju (u segmentu ugostiteljstva i turizma).

dr. sc. Amelia Tomašević

Profesorica na VERN’ovom preddiplomskom studiju Turizma dr. sc. Amelia Tomašević dobitnica je EURHODIP-ove godišnje nagrade za posebne zasluge u obrazovanju (u segmentu ugostiteljstva i turizma).

Nagradu joj je dodijelio predsjednik ovoga udruženja, dr. Cees Van der Klip, na 23. konferenciji EURHODIP-a, koje je sredinom listopada održana u Yerevana u Armeniji.

EURHODIP je najveća europska udruga visokoobrazovnih ustanova u turizmu i hotelijerstvu, s glavnim fokusom na kvalitetu, vitalnost i javnost u obrazovanju, a ovu nagradu dodjeljuje svake godine posebno zaslužnim pojedincima za njihovo djelovanje i rad u obrazovanju budućih stručnjaka. 

„Iznimno sam počašćena. U životu sam imala tri karijere i u svima sam primila najviše nagrade i priznanja. Za rad u hotelu Esplanade primila sam priznanja od Hrvatske udruge hotelijera i Međunarodne udruge hotelijera i restauratera, za rad u Turističkoj zajednici Grada Zagreba primila sam od Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma nagradu za životno djelo, a ovoga puta sam nagrađena i za rad u obrazovanju“, prokomentirala je naša profesorica, koja je između ostalog zaslužna i za uvrštavanje predmeta Kultura turizma, kao srednjoškolskog izbornog predmeta u zagrebačkim školama.

Profesoricu Tomašević je za ovo priznanje nominirao zamjenik predstojnice VERN’ove Katedre turizma, Željko Trezner, inače član Upravnog odbora EURHODIP-a, a Odbor je kasnije potvrdio njegov prijedlog i našoj profesorici dodijelio ovo vrijedno priznanje. 

Čestitamo!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 3.11.2016.