Međunarodna studentska razmjena

Erasmus semestar naše studentice Monike Musulin na francuskom Université Catholique de Lille

„Na fakultetu sam slušala i polagala kolegije Global economy, International human resources, Strategic partnership, Corporate social responsability and sustainable development te Supply chain management.“

„Provesti jedan semestar u drugoj zemlji i studirati na drugom, stranom, jeziku. Svakome bih to preporučila, jer iskustvo je nezaboravno, otvara nove horizonte, a nemjerljivo je bogatstvo koje se stječe upoznavanjem studenata iz cijeloga svijeta i novih kultura.“ 

Zaključak je to Monike Musulin, studentice VERN’ovog diplomskog studija Poduzetničkog menadžmenta koja je u okviru Erasmus+ programa ljetni semestar studirala u Francuskoj, na Université Catholique de Lille. 

„Na fakultetu sam slušala i polagala kolegije Global economy, International human resources, Strategic partnership, Corporate social responsability and sustainable development te Supply chain management. Način funkcioniranja studija se ne razlikuje puno od onoga na VERN’u, što mi je bilo veliko olakšanje, no raspored nam se mijenjao svaki tjedan, pa smo se s tim malo teže snalazili“, rekla nam je Monika.

Pohvalila je dobrodošlicu institucije domaćina, koja je za Erasmus studente organizirala tzv. „Welcome day“, gdje su se studenti mogli bolje upoznati, a na raspolaganju im je bila i grupa francuskih studenata, koji su im pomagali oko administracije, rasporeda predavanja i organizacije društvenih događanja.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 24.8.2017.