IPMA

Naš student nagrađen priznanjem za osobna postignuća na području projektnog menadžmenta

Filipa Treznera je stručni žiri ovogodišnjeg globalnog natjecanja „Project Management Award“, nagradio posebnim priznanjem za osobna postignuća u području projektnog menadžmenta.

Filipa Treznera, VERN’ovog studenta preddiplomskog studija Turizma, peteročlani stručni žiri ovogodišnjeg globalnog natjecanja „Project Management Award“, nagradio je posebnim priznanjem za osobna postignuća u području projektnog menadžmenta.

Podsjetimo, nakon što je krajem prošle godine osvojio nagradu „Project management award“ za najboljeg mladog projektnog menadžera u Hrvatskoj, naš se Filip automatski plasirao u krug predfinalista za ovogodišnje globalno finale koje će se održati 2. rujna u Astani u Kazakhstanu.  

Nakon selekcije svih nacionalnih pobjednika i ostalih prijavljenih kandidata, stručni žiri natjecanja je nedavno odabrao globalnih TOP6 mladih projektnih menadžera, od kojih je u finale odabrao trojcu najboljih mladih projektnih menadžera iz Nizozemske, SAD-a i Australije, a trojci predfinalista dodijelio je posebno priznanje za osobna postignuća u području projektnog menadžmenta:

  • Anup Acharya (Nepal)
  • Denis Fadin (Rusija)
  • Filip Trezner (Hrvatska).

Čestitamo našem Filipu na ovom priznanju i želimo mu puno uspjeha u daljem upravljanju projektima!  

Više informacija o natjecanju i izboru finalista možete pročitati OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 25.8.2017.