Odnosi s javnošću

Intervju naše profesorice doc. dr. sc. Mirele Holy na stranicama Europskog udruženja za edukaciju i istraživanja u odnosim s javnošću (EUPRERA)

Kao akademska institucija koja izvodi komunikacijske studije i potiče istraživački pristup Sveučilište VERN' je dugogodišnja članica EUPRERE.

doc. dr. sc. Mirela Holy, Sveučilište VERN’

Profesorica na Sveučilištu VERN’ i pročelnica ukupno četiriju preddiplomskih i diplomskih studija doc. dr. sc. Mirela Holy dala je intervju za digitalne kanale najznačajnijeg Europskog udruženja za edukaciju i istraživanja u odnosim s javnošću (EUPRERA).

Naša je profesorica za EUPRERA-u prokomentirala kako joj je iskustvo u području komuniciranja pomoglo u artikulaciji poruka i prezentaciji stajališta u političkoj areni, koji su aktualni trendovi u području komunikacija i čemu valja posvetiti više istraživačkog rada te kakav je odnos zastupljenosti žena i muškaraca u poslovnom svijetu.

„Svi trendovi ukazuju na sve veću potrebu za integriranim komunikacijama, posebno u području digitalnih komunikacija i primjene alata za obradu velike količine podataka. S obzirom na golemu količinu nestrukturiranih informacija koje se svakodnevno objavljuju u prostoru cyberkomunikacija, krucijalno je obratiti pozornost na primjenu vještina storytellinga jer pomoću toga možemo učinkovitije određivati ciljane publike“, istaknula je te dodala kako je područje manipulativnih komunikacija iznimno intrigantno i važno za izučavanje u vrijeme suvremene političke indoktrinacije.

Kao akademska institucija koja izvodi komunikacijske studije Odnosi s javnošću, Cyber komunikacije te Upravljanje poslovnim komunikacijama i potiče istraživački pristup studenata i akademskih djelatnika u području komunikacija, Sveučilište VERN’ je dugogodišnja članica EUPRERE.

Cijeli intervju možete pročitati na stranicama Europskog udruženja za edukaciju i istraživanja u odnosim s javnošću.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 29.4.2022.