InspiratiV'ni petak

Kako voditi i održati uspješno poslovanje – otkriva diplomantica VERN’a Ana Bilić iz Poliklinike Bilić Vision

Ana je direktorica marketinga Poliklinike Bilić Vision i optike Alfa vision te već godinama uspješno vodi i čini prepoznatljivim jednu od najvećih i najuspješnijih poliklinika za oftalmologiju i ortopediju u Hrvatskoj. A koja je tajna uspjeha u poslovanju s nama je podijelila u razgovoru.

 

 

Poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju i ortopediju postoji već 25 godina na tržištu rada te su kroz godine postali grupacija i specijalisti za dijagnostiku i liječenje najrazličitijih očnih bolesti. Koja je tajna uspjeha njihovog poslovanja te koja je vizija budućnosti s nama je podijelila naša diplomantica Ana Bilić koje je ujedno i direktorica marketinga u Poliklinici Bilić Vision i optici Alfa Vision. 

Ana je nakon preddiplomskog studija Ekonomije poduzetništva upisala i diplomski studij Upravljanje poslovnim komunikacijama za što kaže da joj je puno pomoglo u poslovnom profiliranju i vođenju marketinga cijele grupacije.

Voditi poslovanje koje je na tržištu prisutno 25 godina svakako je i izazov, ali i velika odgovornost te je svakako izazov održati poslovanje uspješnim, prilagođavati se tržištu i, još važnije, biti i ostati lider. No, poslovanje je živi entitet, tako su Poliklinika Bilić Vision i optika Alfa Vision prisutni na svim promocijskim platformama, ali i stalno šire i nadograđuju svoje poslovanje.

Koji su sve izazovi dugogodišnjeg poslovanja, kako zadržati titulu tržišnog lidera te koja je poruka studentima VERN’a, Ana je s nama podijelila u video intervjuu kojeg možete pogledati na našem Instagram profilu

Odjel za komunikacije
Datum objave: 6.9.2021.