VERN' Sport

Ligaška natjecanja: Košarkaši VERN’a uvjerljivi protiv Mladosti, rukometaši remizirali s Librom

Košarkaši su pobijedili Mladost s uvjerljivih 95:66, a rukometaši su remizirali 23:23 s Librom Tehničar.

Ekipa Akademskog košarkaškog kluba VERN’ je s uvjerljivim rezultatom slavila u zadnjem odigranom kolu druge hrvatske košarkaške lige, dok je ekipa Akademskog rukometnog kluba VERN’ u zadnjem kolu odigrala – u rukometu prava rijetkost – neriješeno.

Košarkaši su u susretu protiv KK Mladosti do kraja prvog poluvremena već bili vodili s 53:30, a sjajnom su ofenzivnom igrom do kraja utakmice povećali rezultat na 95:66.

Igračem susreta proglašen je naš Tomislav Garvanović s postignutih 16 poena i 7 skokova, a na listu strijelaca su se upisali i: Marko Baković (15), Luka Jakić (13), Matej Kljajić (11), Filip Kordić (9), Luka Živko (8), Mario Raič (8), Filip Šimović (8), Leon Abramović (3), Bruno Levanić-Kutni (2) i Luka Jelinić (2).

Rukometaši su pak u zadnjem kolu treće hrvatske rukometne lige ostvarili vrlo rijedak rezultat u rukometnim natjecanjima te istovremeno i nevjerojatnu koincidenciju. Iako su tijekom utakmice protiv RK Libre Tehničar stalno imali rezultatsku prednost, naši su dečki na kraju odigrali neriješeno, 23:23. Još zanimljivije, neriješen rezultat je bio i na poluvremenu, 11:11.

Uz to što su postigli rijedak rezultat, nevjerojatna je koincidencija da su u prošloj sezoni naši dečki također odigrali jednu neriješenu utakmicu, a i tada je bila protiv ekipe Libre Tehničar.

Golove u ovom neizvjesnom susretu postigli su: Marko Šego (7), Mateo Drinovac (4), Matej Tabak (4), Mike Lind (3), Andro Debelić (2), Bruno Dragičević (1), Ivan Hanžek (1) i Antonio Rosandić (1).

Odjel za komunikacije
Datum objave: 20.2.2017.