Terenska nastava

Na terenskoj nastavi u Hiltonu studenti VERN’a učili o primjeni IT-a u hotelskom poslovanju

Cilj je bio pokazati studentima na koji se način koriste informacijske tehnologije u poslovanju te kako doprinose poboljšanju poslovnih procesa u svim odjelima.

Studenti VERN’ovog preddiplomskog studija Turizma su u okviru terenske nastave na predmetu Informacijske tehnologije u ugostiteljstvu posjetili hotel DoubleTree by Hilton Zagreb.

Naše studente i profesoricu Jadranku Musulin ugostio je tim Hiltonovih djelatnika: voditeljica ljudskih resursa, voditeljica recepcije, voditeljica restorana te IT koordinator. Cilj posjeta bio je pokazati studentima na koji se način koriste informacijske tehnologije u poslovanju „zagrebačkog Hiltona“ te kako doprinose poboljšanju poslovnih procesa u svim odjelima.

VERN’ovi studenti Turizma se u okviru teorijske nastave na ovom predmetu imaju rijetku priliku upoznati s najpoznatijim svjetskim hotelskim sustavom „Opera“, kojeg koriste mnogi hoteli, a posebno oni visokih kategorija, dok se na terenskim posjetima hotelima mogu uživo uvjeriti u sve prednosti korištenja tog sustava. Upravo ih takav način proširivanja praktičnog znanja adekvatno priprema za buduća radna mjesta u hotelima poput ovog.