Konferencije

Naša predavačica Marija Slijepčević na međunarodnoj B2B yacht-charter konferenciji održala predavanje o post-kriznoj komunikaciji

Ova konferencija posljednjih osam godina okuplja najveće svjetske predstavnike brodograditelja, vlasnika flota charter plovila i nautičkih dobavljača iz 50-ak različitih država.

VERN’ova predavačica Marija Slijepčević je na nedavno održanoj najvećoj svjetskoj B2B konferenciji posvećenoj yacht-charter industriji – „International Charter Expo (ICE)“ gostovala kao stručnjakinja u području komunikacija te je za sudionike održala predavanje na temu „post-krizne komunikacije“.

Uzmemo li u obzir činjenicu da je ova godina itekako specifična za poslovanje charter kompanija i kreiranje ponuda za klijente, nedvojbeno je kako su svi bili primorani upravo na krizno i post-krizno komuniciranje.

Interes sudionika nije umanjila niti činjenica da se ovogodišnja konferencija održala u online formatu, pa je ICE kao i u posljednjih osam godina okupio najveće svjetske predstavnike brodograditelja, vlasnika flota charter plovila i nautičkih dobavljača iz 50-ak različitih država. Sajam je inače specifičan po činjenici da se na njemu održi više od 7.000 B2B sastanaka, koji su unaprijed ciljano dogovoreni preko business matchmaking aplikacije. Ovogodišnje online izdanje sajma bilo je spoj edukacije i poslovnih sastanaka.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 9.12.2020.