Međunarodna karijera

Nova suradnja našeg kolege vernovca s jednim od najboljih svjetskih EDM producenata

Matej je popularnog producenta pratio na zadnje dvije američke turneje.

Matroda i VERN’ov alumni Matej Matijević

Kreativno izražavanje kao svojevrsni otpor aktualnoj pandemiji recept je kojeg su primijenili brojni glazbenici, producenti i poduzetnici u event industriji, koji su otkazane koncerte i festivale zamijenili boravkom u studiju i radom na produkciji novih materijala.

Tako nam se nedavno ponovno javio i naš vernovac Matej Matijević koji je s ovogodišnjim 25. najboljim EDM producentom na svijetu Matrodom dovršio produkciju novog video spota.

Naš Matej je s Matrodom prošao zadnje dvije američke turneje, a cijeli novi video spot napravljen je u njegovoj vlastitoj produkciji, u dogovoru s Matrodinim menadžmentom.

Svu neizvjesnost 2020. Matej je za kraj prokomentirao ipak u pozitivnom tonu: „Dovršili smo novi spot, a Matroda je nedavno proglašen za 25. najboljeg producenta na svijetu po izboru stranice 1001tracklists.com. Tako da unatoč situaciji u svijetu, možemo reći da nam je obojici ova godina relativno uspješna“.

Spot je inače sniman u Beogradu na četiri lokacije, uz studijsko snimanje, a kako izgleda završni video-proizvod našeg kolege možete POGLEDATI OVDJE.

Mateju želimo puno novih kreativnih ostvarenja!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 11.12.2020.