Edukacija i poduzetništvo

Studenti VERN’a i HOK održali zajednički webinar o e-trgovini i alternativnom rješavanju sporova

Webinaru su prisustvovali mnogi studenti te mlađi, ali i iskusniji poduzetnici.

Webinar Udruge studenata VERN’a i HOK-a

Udruga studenata VERN’a (USV) i Hrvatska obrtnička komora (HOK) su prošloga tjedna uspješno održali zajednički online okrugli stol i blok webinar na temu „E-trgovina i alternativno rješavanje sporova“, kojemu su prisustvovali brojni studenti te mlađi, ali i iskusniji poduzetnici.

Webinar su vodili iskusni predavači Siniša Begović, MBA i pravnica Suzana Kolesar, tajnica Suda časti i Centra za mirenje pri HOKU-u, koji su sudionicima približili područje online poduzetništva i nove ere trgovine poput modela e-trgovanja, digitalnog marketinga, kreiranja sadržaja, itd. Također su diskutirali o različitim načinima alternativnog rješavanja sporova (ARS) te naglasili zašto bi poduzetnici uvijek trebali težiti upravo tim modelima.

Iako se očekivalo kako će webinaru prisustvovati mahom mlađi poduzetnici i studenti, sadržaj je zainteresirao i nekolicinu starijih, odnosno iskusnijih poduzetnika, a svi će oni imati priliku pristupiti rješavanju ispita na kojem će utvrditi novostečeno znanje. Oni koji na stranici budipoduzetnik.eu uspješno polože ispit, dobit će potvrdu s kojom će ostvarivati određene u okviru usluga HOK-a te iz područja e-trgovine i ARS-a.

Webinar je održan u okviru projekta HOK-a „Promocija poduzetništva“, čiji je cilj promicanje i poticanje poduzetništva, a sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) na temelju Operativnog programa Konkurentnost i kohezija (OPKK).

Detaljnije informacije možete pročitati na stranici budipoduzetnik.eu te pratiti novosti na Facebook stanici ili na Youtube stranici projekta.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 15.12.2020.