Kreativnost

Studentski radovi ili „#ono kad zadaću možeš skuhati i pojesti“

VERN'ovi studenti odnosa s javnošću su tijekom prvog lockdowna osmislili kako kreativno VERN'u čestitati 30. rođendan te su u suradnji s predavačima osmislili zanimljiv projekt.

I tako, nakon što smo se kratko bili odmorili i počeli zaboravljati prvi lock down i nastavu na daljinu, drugi nam je već došao na vrata. Učionice su ponovno prazne i susreti sa studentima opet su se preselili u virtualno okruženje. Novi lock down te studiranje i rad od kuće u vrijeme adventa udaljili su nas od prosinca kakav poznajemo i kakvom smo se svi radovali. Kavice nakon nastave s kolegama, šetnje prekrasno uređenim gradom i topli napici i slasne delikatese, barem za ovu godinu su „out“. Ali ne treba očajavati (kao što to nismo radili ni prvi put!).

Suočeni sa studentskim zadatkom u okviru predmeta Interno komuniciranje, studenti druge godine VERN’ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija su se tijekom prvog lock downa „našli pred zidom“. Kako osmisliti kreativnu čestitku za VERN’ov 30. rođendan?

Paaaa, „skuhali“ su nam nešto zanimljivo i u suradnji s predavačima lansirali „30 recepata za VERN’ovih 30“.

O čemu je točno riječ pogledajte klikom na fotografiju u nastavku.

Blagdani su pred vratima i očito je da ćemo ih provesti doma, pa zašto onda ne probati neke od predloženih recepata… uživajte i dobar tek!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 17.12.2020.