Svečana promocija 2011.

Promoviran 321 novi diplomant

Na svečanoj promociji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, koja se održala 27. svibnja 2011., svoje je diplome primio 321 diplomant prijediplomskih i diplomskih studija Veleučilišta VERN'.

Svečana promocija 2011.

Na svečanoj promociji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, koja se održala 27. svibnja 2011., svoje je diplome primio 321 diplomant prijediplomskih i diplomskih studija Veleučilišta VERN’.

Okupljenima se uvodnim riječima obratio dekan VERN’a, Goran Radman. “Samo upornim i stalnim radom kroz duže vremensko razdoblje, mogu se postići rezultati i osigurati blagostanje i stabilni uvjeti za razvoj obitelji i društva. S obzirom da je osobni uspjeh nemoguće postići bez uspjeha zajednice, potrebno je naučiti istovremeno i primati i davati, prije svega samog sebe, kako bi ispunjenje i uspjeh bili usklađeni”, poručio je dekan Radman.

Poseban gost svečanosti ove je godine bio predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca i predsjednik Uprave Nexe grupe, Ivan Ergović. “Iako se sigurno i s pravom radujete ovom danu morate prihvatiti jednu veliku istinu – želite li uspjeti u današnjem brzom i zahtjevnom svijetu – ovo možda i jest zadnji dan vašeg školovanja, ali nikako ne može biti zadnji dan učenja. Diploma zapravo nije kraj, ona je tek početak. Mi, starije generacije, polažemo u vas ogromne nade i vjerujemo da će se još jednom istinitom pokazati teza da je najisplativije ulaganje, ulaganje u obrazovanje. Stiglo je vaših pet minuta”, poručioim je gospodin Ergović.

Diplomantima su čestitke video porukom uputili i mr. sc. Višnja Grozdanić, prodekanica za studije Veleučilišta VERN’; Doris Pack, predsjednica Savjeta VERN’a i predsjednica Odbora za obrazovanje, kulturu, medije, šport i mladež u EU parlamentu; Hannes Swoboda, član Savjeta VERN’a i izvjestitelj Europskog parlamenta za RH; Romana Franjić, predstojnica Katedre turizma na Veleučilištu VERN’; te Miroslav Orešković, VERN’ov alumni i Direktor financija u Baumaxu Hrvatska.

Nakon polaganja svečane prisege, podjele diploma, te tradicionalnog bacanja kapa u zrak, diplomantima se obratila njihova predstavnica Irena Wehn, koja je u ime VERN’a uručila donaciju Hrvatskoj verbotonalnoj udruzi – klub mladih.

Na kraju svečanosti, okupljenima se obratio dr. sc. Mijo Vrhovski, znanstveni savjetnik Uprave i prvi dekan Veleučilišta VERN’, uputivši čestitke diplomantima.

Ovogodišnji službeni dio programa vodila je Daniela Trbović, a u glazbenom dijelu programa nastupao je Akademski zbor Vladimira Preloga te Neno Belan s pratećim bendom.

Više fotografija pogledajte na VERN’ovoj Facebook stranici!

Odjel za komunikacije
Hrvoje Golubić
Petar Vučetić
Datum objave: 30.5.2011.