Promocija 2019.

Promovirana najbrojnija generacija, više od 440 VERN’ovih diplomanata

Na svečanoj promociji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pred oko 2.000 uzvanika promovirana je nova i dosad najbrojnija generacija, više od 440 diplomanata Veleučilišta VERN’, koji su ove godine diplomirali na VERN’ovim preddiplomskim stručnim studijima.

Dekan Veleučilišta VERN’ prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila i Branko Štefanović, predsjednik Upravnog vijeća VERN’a čestitali su 18. generaciji diplomanata na njihovom akademskom postignuću te im poželjeli puno uspjeha u poslovnom svijetu koji se svakodnevno mijenja i donosi nove zahtjeve u području rada i obrazovanja.

„U današnjem svijetu punom različitih izazova, možemo slobodo reći da je jedina osoba koja je stvarno obrazovana ona koja je naučila kako učiti i kako se mijenjati. I mi kao organizacija učimo i radimo značajne iskorake, a jedan od najvećih je osnivanje Sveučilišta VERN’ koje će svojim inovativnim pristupom obrazovanju i inovativnim studijskim programima, već od sljedeće akademske godine pružati novo i drugačije obrazovanje u Hrvatskoj“, poručio je dekan Vlatko Cvrtila.

Diplome slavljenicima uručili su dekan Cvrtila i prodekanica za studije Stana Odak Krasić, koja je u prigodnom video prilogu naglasila kako su diplomanti „na početku novog, jednog od najvažnijih razdoblja u životu. Stečena znanja, vještine i iskustvo studiranja na VERN’u učinili su vas spremnima za taj novi životni izazov“.

Slično im je poručio i VERN’ov alumni Vedran Tolić, Chief Operating Officer i suvlasnik u tvrtki Q, jednoj od najbrže rastućih softverskih tvrtki u Europi, koji je naglasio da su „najveće vrijednosti koje se nose s fakulteta, znanje i poznanstva. Nemojte se bojati riskirati i razmišljajte globalno“.

Čestitke svojim kolegama uputila i predstavnica studenata Zrinka Mrkonjić, diplomantica preddiplomskog studija Ekonomija poduzetništva, a slavljenički ambijent uveličale su himne Europske unije i Republike Hrvatske te međunarodna studentska himna Gaudeamus u izvedbi Akademskog zbora Vladimira Preloga.

U nastavku vam donosimo dio atmosfere, a veliku galeriju fotografija možete pogledati na VERN’ovoj Facebook stranici.

Odjel za komunikacije
Jan Humski
Petar Vučetić
Datum objave: 30.11.2019.