Konferencije

Rad naših predstavnika nagrađen na znanstveno-stručnoj „M-Sphere“ konferenciji u Portugalu

Predavačice s VERN'a dr. sc. Diana Plantić Tadić i Maja Dawidowsky Mamić te naš alumni Hrvoje Ratkić sudjelovali su na 6. Međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji „M-Sphere“ koja je održana u Viseu u Portugalu.

Predavačice s VERN’a dr. sc. Diana Plantić Tadić i Maja Dawidowsky Mamić te naš alumni Hrvoje Ratkić sudjelovali su na 6. Međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji „M-Sphere“ koja je održana u Viseu u Portugalu.

Naši su predstavnici na konferenciji predstavili svoje radove koje su izradili u koautorstvu s drugim kolegama, na sljedeće teme: 

  • „Digital marketing communication in the function of branding of tourism organisations and destinations: with special focus on social networks“ (Hrvoje Ratkić, dr. sc. Diana Plantić Tadić, Branka Šuput, prof.)
  • „Gerilla strategies as a starting point for improvement of marketing program:case of textile company“ (Marko Geček, Maja Dawidowsky Mamić, univ.spec.oec.)

Istaknimo i kako je istraživački rad našeg alumnija Hrvoja Ratkića te predavačica Diane Plantić Tadić i Branke Šuput dobio nagradu „Best paper award“ za najbolji rad konferencije, iz područja marketinške komunikacije u turizmu. Čestitamo im na ovom značajnom priznanju za rad za kojim su veliki interes pokazali i sami sudionici konferencije, s obzirom da je ova tema neizostavni dio modernog brendiranja turističkih organizacija i destinacija.