Imenovanje

Stana Odak Krasić nova prodekanica za studije Veleučilišta VERN’

Kolegica Odak Krasić na Veleučilištu VERN' radi od 2013. godine, a do nedavno je obavljala dužnost pomoćnice prodekanice za studije.

S prvim danom siječnja 2019., Stana Odak Krasić, mag. nov., preuzela je funkciju prodekanice za studije Veleučilišta VERN’.

Do imenovanja na ovu poziciju, kolegica Odak Krasić je obavljala dužnost pomoćnice dosadašnje, dugogodišnje prodekanice za studije mr. sc. Višnje Grozdanić, koja je nakon bogate akademske karijere otišla u mirovinu, ali će ostati vezana uz VERN’ kao akademska savjetnica.

Kolegica Odak Krasić na Veleučilištu VERN’ radi od 2013. godine, kao voditeljica preddiplomskog stručnog studija Odnosi s javnošću i studij medija te predavačica, a bogato akademsko i poslovno iskustvo prije toga stekla je kao vanjska suradnica na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, Visokoj poslovnoj školi Zagreb, Visokoj školi za odnose s javnošću i studij medija Kairos te Pučkom učilištu na programu usavršavanja za glasnogovornike.

Doktorandica je na poslijediplomskom studiju Jezici i kultura u kontaktu pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru te članica Hrvatskog komunikacijskog društva i Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 10.1.2019.