Međunarodna suradnja

Studenti VERN’a i nizozemskog Sveučilišta Stenden surađivali na projektu za edukacijski odjel MSU-a

Studijski posjet nizozemskih kolega obuhvatio je marketinške, turističke i nastavne aktivnosti.

Studenti Sveučilišta Stenden u studijskom posjetu VERN’u

Grupa studenata 3. godine komunikologije s nizozemskog Sveučilišta Stenden zajedno s predavačima boravila je sredinom siječnja na VERN’u gdje su zajedno s našim studentima radili na studijskom projektu koji je obuhvaćao marketinške, turističke i nastavne aktivnosti.

U suradnji s našim studentima 2. godine preddiplomskog studija odnosa s javnošću radili su na projektu izrade prijedloga Facebook strategije za edukacijski odjel Muzeja suvremene umjetnosti (MSU), dok su studenti 1. godine preddiplomskog studija turizma vodili nizozemske kolege u obilazak Zagreba.

U dijelu nastavnih aktivnosti nizozemski predavači su za naše studente održali zanimljivo predavanje pod nazivom „Social Influence & Creating Infographics“, dok je naša profesorica Branka Šuput zajedno sa studentima 1. godine odnosa s javnošću održala tematsko predavanje za studente Stendena.

Tijekom njihova boravka u Zagrebu kolege iz Nizozemske smo odveli i u stručni posjet Media servisu, VERN’ovoj tvrtki-partneru, gdje ih je ugostila naša predavačica, a ujedno i direktorica Media servisa Silvija Londero Šimleša.

Bilo nam je zadovoljstvo ugostiti naše inozemne Erasmus partnere na ovom interstudijskom projektu i veselimo se budućoj suradnji.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 28.1.2020.