Društvena odgovornost

VERN’ partner edukativnog projekta osvješćivanja javnosti o financijskim prijevarama

Deloitte Hrvatska je s partnerskim institucijama najavio svečano obilježavanje Međunarodnog tjedna svijesti o prijevarama, od 18. do 22. studenoga.

Predstavnici Deloittea Hrvatska i partnerskih institucija

Na svečanom predstavljanju projekta obilježavanja Međunarodnog tjedna svijesti o prijevarama (engl. „International Fraud Awareness Week“), koji će se u Hrvatskoj obilježiti po prvi od 18. do 22. studenoga, istaknuto je kako je podizanje svijesti o društvenoj odgovornosti i dobroj poslovnoj praksi u području financijskog poslovanja od ključne važnosti za ekonomski i društveni razvoj.

Obilježavanje ovog događanja i niz manifestacija za javnost koje će se održati u okviru toga tjedna predstavljene su na prigodnom predstavljanju projekta koje su 23. listopada održali predstavnici Deloittea Hrvatska i partnerskih institucija, među kojima je i VERN’. Događaju je prisustvovala Nataša Jeličić, voditeljica VERN’ovog projekta suradnje s gospodarstvom #EductionmeetsBusiness te brojni drugi predstavnici eminentnih partnerskih institucija poput Vedrane Jelušić Kašić, partnerice u Deloitteovu odjelu financijskog savjetovanja, Bernarda Jakelića, zamjenika glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca, Maje Orel Schwarz, zamjenice voditelja Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, Sandre Švaljek, zamjenice guvernera Hrvatske narodne banke i mnogih drugih.

Međunarodni tjedan svijesti o prijevarama održat će se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, a partneri događanja su Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD), Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, Europska investicijska banka (EIB), GRECO Hrvatska (Group States Against Corruption), Global Compact Hrvatska, Hrvatska udruga poslodavaca (HUP), Hrvatska narodna banka (HNB), Hrvatska udruga banka (HUB), Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA), Ministarstvo pravosuđa RH, Svjetska banka, VERN’ i mnogi drugi poslovni i akademski partneri.

Više informacija o događanju možete saznati OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 23.10.2019.