Slatka nagrada

VERN’ovi studenti filma pobjedničkim spotom osvojili godišnju zalihu Jimmy Fantastic čokolade

Za produkciju su zaslužni studenti 1. i 3. godine Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja, a glavni cilj im je bio dobra zabava na setu.

Snimanje kratkog videa za čokoladu Jimmy Fantastic

„Na ovom natječaju Atlantic Grupe za Jimmy Fantastic čokoladu nismo očekivali pobjedu, već nam je glavni motiv bio zabaviti se na setu, proći proces snimanja i steći novo iskustvo, barem mi na prvoj godini. A kolegama s treće godine ovo je ujedno bila prilika da isprobaju kameru i ostalu opremu koju će koristiti za snimanje kratkometražnog filma pod mentorstvom Vinka Brešana, a za kojeg su dobili potporu od HAVC-a“, objasnio nam je Jakov Pacadi, student 1. godine prijediplomskog studija Filmsko, televizijsko i multimedijsko oblikovanje.

A kako je zapravo izgledala produkcija i kreiranje video spota koji je proglašen najboljim i kojim su osvojili godišnju zalihu Jimmy Fantastic čokolada?

Međusobno su se dogovorili da naprave kratki zabavni video za taj nagradni natječaj. Imali su dva sata za snimanje materijala i sve je bilo organizirano u zadnji tren.

No, ističe Jakov, „uspjeli smo sve organizirati i realizirati zahvaljujući profesorima i ostalim djelatnicima i kolegama na VERN’u koji su nas podržali i pomogli nam u organizaciji prostora, seta i sa svom opremom. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima“.

Pobjednički video možete pogledati na YouTube kanalu

Čestitamo našim filmašima!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 11.3.2023.