Terenska nastava

VERN’ovi studenti novinarstva uvježbavali umijeće izvještavanja u razgovoru s Jasenkom Hourom

Studenti prve godine VERN'ovog preddiplomskog studija Novinarstva su u okviru terenske nastave na predmetu Umijeće izvještavanja, krajem ožujka razgovarali s Jasenkom Hourom.

Studenti prve godine VERN’ovog preddiplomskog  studija Novinarstva  su u okviru terenske nastave na predmetu Umijeće izvještavanja, krajem ožujka razgovarali s Jasenkom Hourom, osnivačem i frontmenom  Prljavog  kazališta, te su na taj način uvježbavali ovu važnu novinarsku vještinu.

Naši su se studenti s popularnim Prljavcem susreli u Matici hrvatskoj, na tribini pod nazivom „Mediji, popularna kultura i Prljavo kazalište – četiri desetljeća jednog fenomena“, kojoj su prisustvovali u pratnji predavača Zlatka Herljevića, a na kojoj je Jasenko Houra govorio o  vremenu „novog vala“  i svojoj bogatoj glazbenoj karijeri.

Na studentsko pitanje o budućim glazbenim planovima, poznati je glazbenik ekskluzivno bio najavio veliki jubilarni koncert na stadionu NK Zagreba u Kranjčevićevoj, povodom četrdesete obljetnice benda, a koji bi se trebao održati 31. svibnja  na Dan grada Zagreba.

(Alen Vlahović)

Odjel za komunikacije
Datum objave: 6.4.2017.