Savjetovalište za studente

Virtual Coffee: Predstavnici Kauflanda prezentirali karijerne mogućnosti za VERN’ove studente

Sa studentima su razgovarali direktorica ljudskih resursa, voditeljica službe za selekciju i brigu za zaposlenike te voditelj sektora u poslovnici.

Virtual Coffee na VERN’u

Studenti Sveučilišta VERN’ ovog su se mjeseca upoznali s karijernim mogućnostima koje su im na raspolaganju kod jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, u Kauflandu.

Na našem Virtual Coffeeju gostovali su Dunja Firšt, direktorica sektora ljudskih resursa, Renata Banović Lonjak, voditeljica službe za selekciju i brigu za zaposlenike te Ivan Jakupović, nekadašnji polaznik Kauflandovog trainee programa, a danas Voditelj sektora u jednoj od poslovnica.

Studentska praksa, studentski poslovi, Trainee program i prilike za početak karijere u sektorima prodaje, marketinga, nabave i računovodstva, samo su neke od mogućnosti za VERN’ove studente koje su prezentirali naši gosti.

„Suradnja s visokoškolskim ustanovama iznimno nam je važna, stoga nas veseli što je i VERN’ postao jedan od naših strateških partnera, a vaši studenti naši potencijalni budući kolege i kolegice. Planiramo našu budućnost i zato smo uvijek u potrazi za motiviranim pojedincima s kojima dijelimo zajedničke vrijednosti. Dinamičnost, usmjerenost na učinak i otvorena komunikacija i mogućnosti za rast i razvoj čine Kaufland jednim od najatraktivnijih poslodavaca u Hrvatskoj. Ponosni smo što mladi prepoznaju karijerne i razvojne mogućnosti koje im Kaufland pruža i zahvaljujemo na prilici da studentima dočaramo djelić dinamične atmosfere našeg uspješnog dvadesetogodišnjeg poslovanja”, naglasila je Dunja Firšt nakon gostovanja.

Renata Banović je dodala kako „Kaufland nudi brojne prilike za rast i razvoj, a internacionalnost tvrtke donosi pregršt karijernih mogućnosti za mlade. Četvrtu godinu zaredom zapošljavamo generacije Trainee polaznika, a nakon završetka jednogodišnjeg program, nudimo mogućnost nastavka karijere. Zahvaljujući našem procesu upravljanja talentima, osiguravamo prepoznavanje i razvoj talentiranih pojedinaca unutar naše tvrtke”.

Studenti su značajan interes pokazali upravo za Trainee program i ponudu studentskih poslova, pa ih je moderatorica razgovora Nataša Jeličić, voditeljica VERN’ovog Ureda za praksu pozvala da iskoriste navedene mogućnosti.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 27.5.2021.