Odnosi s javnošću

Čestitamo – naša diplomantica Maja Laktić dobitnica nagrade HUOJ-a „Mlada nada“

Odlukom peteročlanog stručnog žirija Maja je proglašena pobjednicom u kategoriji „Najbolji završni rad“.

Maja Laktić, VERN’

Diplomantica VERN’ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija Maja Laktić dobitnica je ovogodišnje nagrade „Mlada nada“ za najbolji završni rad, odlučio je peteročlani stručni žiri Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) koji je ocjenjivao radove kandidata na ovogodišnjem izboru.

Završni rad s kojim je Maja pobijedila na HUOJ-evom izboru „Analiza usklađenosti zdravstvene komunikacijske kampanje za prevenciju HIV-a Design thinking procesom“ napisan je pod mentorstvom naše predavačice Marije Volarević.

Čestitamo Maji na pobjedi!

Podsjetimo kako su u ovogodišnjem finalu za nagrade „Mlada nada“ konkurirale još dvije naše kolegice, Medina Kantardžić sa završnim radom na vrlo aktualnu temu „Analiza medijskog izvještavanja najčitanijih hrvatskih portala o koronavirusu“, pod mentorstvom predavača Krešimira Dabe (kategorija Najbolji završni rad) te Marcela Dora Mić s radom Planiranje interne akcije – KING ITC“ u kategoriji Najbolji seminarski rad.

Komunikacijska nagrada „Mlada nada“ priznanje je struke mladima za pokazano znanje i izvrsnost studenticama i studentima fakulteta i visokih učilišta u Hrvatskoj čiji studiji obuhvaćaju sadržaje iz područja odnosa s javnošću. 

„Mlada nada nije samo studentska nagrada, već priznanje krovne strukovne organizacije i poticaj mladim ljudima koji će uskoro konkurirati na tržištu za rad u struci odnosa s javnošću“, poručio je predsjednik ovogodišnjeg žirija Ivan Pakozdi.

Više detalja o ovogodišnjim finalistima i svim pobjednicima po kategorijama možete saznati u SLUŽBENOJ OBJAVI.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 30.11.2020.