Svečana promocija 2016.

Promovirana jubilarna 15. generacija, s više od 400 VERN’ovih diplomanata

Na svečanoj promociji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, pred oko 2.000 uzvanika, dodijeljene su diplome više od 380 studenata jubilarne 15. generacije diplomanata VERN'a.

Promovirana 15. generacija VERN’ovih diplomanata

Na svečanoj promociji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, pred oko 2.000 uzvanika, dodijeljene su diplome više od 400 studenata jubilarne 15. generacije diplomanata VERN’a, koji su ove godine diplomirali na VERN’ovim preddiplomskim stručnim studijima i specijalističkim diplomskim stručnim studijima.

Dekan Veleučilišta VERN’ prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila i predsjednik Upravnog vijeća VERN’a Branko Štefanović čestitali su jubilarnoj 15. generaciji te su im poželjeli puno osobne sreće i poslovnog uspjeha.

„Nalazimo se u vremenu kada kontrolirano učenje omogućava prilagodbu novim zahtjevima tržišta rada. Nemojte si uskratiti bogatstvo novog znanja i bogatstvo osobnog razvoja. To su važni alati za shvaćanje sebe i svojih sposobnosti, svijeta koji vas okružuje i za razvoj vaše zajednice“, naglasio je dekan Vlatko Cvrtila.

„Vi ste na potezu da učinite svijet boljim“, poručio je diplomantima Branko Štefanović..

Promovirana 15. generacija VERN’ovih diplomanata

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović diplomatima je čestitala putem prigodne video poruke.

„Kao prva privatna visoka škola u Hrvatskoj, VERN’ se od svog osnutka do danas razvio u uglednu obrazovnu ustanovu. Stekli ste ponajbolje stručne, ali i etičke kompetencije za buduća zaposlenja. No, time vaše usavršavanje nije zaključeno, ono će trajati cijeloga života. Vjerujem da će se mnogi od vas odvažiti na poduzetništvo i stvaranje novih vrijednosti“, poručila je predsjednica Grabar Kitarović.

Na isti im je način čestitao i Pero Lučin, rektor Sveučilišta u Rijeci: „Želim vam da sva svoja iskustva koja ste stekli na VERN’u, kao najstarijoj privatnoj visokoškolskoj instituciji, ugradite u svoj osobni razvoj, u razvoj poduzeća, vlastitih poslovnih pothvata i za cjelokupni razvoj društva“.

Diplome slavljenicima uručili su dekan Cvrtila i prodekanica za studije mr. sc. Višnja Grozdanić, a video čestitke su im uputili i Marijan Milinović, voditelj diplomskog studija Računovodstva i financija, VERN’ Alumni Ivan Ivanković, Operations & Logistics Manager u Uberu Hrvatska te Ana Belić, voditeljica Službe internih komunikacija VERN’a.

Sudionike svečanosti zabavljali su Vatra i Akademski zbor Vladimira Preloga, uz voditeljsku palicu poznatog TV novinara i urednika Tomislava Jelinčića.

Više fotografija pogledajte na VERN’ovoj Facebook stranici!

Promovirana 15. generacija VERN’ovih diplomanata
Odjel za komunikacije
Krasnodar Peršun
Petar Vučetić
Datum objave: 21.5.2016.