Komunikacije i marketing

VERN’ovi programi poslovnog i osobnog razvoja za komunikatore i marketingaše – ljetni ciklus

U području komunikacija i marketinga, moguće se usavršavati na ukupno šest stručnih neformalnih programa.

Znate li kada je potrebno reći NE, znate li se zauzeti za sebe – u poslovnom ili privatnom životu, primjerice pred klijentima ili poslovnim partnerima? Znate li planirati strategiju pregovaranja u prodaji te kako se pripremiti za vođenje pregovora u prodaji? Ako na svom radnom mjestu radite u timu, znate li da nepoznavanje timskog rada otežava pravovremenu i kontinuiranu povratnu informaciju što za posljedicu ima i lošije rezultate? Koristite li u svom radu tehnike gerilskog marketinga i znate li kako u promidžbenoj prašumi privući pozornost ciljane publike?

Odgovore na ova pitanja stručnjaci u području odnosa s javnošću i marketinga mogu saznati na VERN’ovim programima poslovnog i osobnog razvoja:

  • Asertivnost
  • Kako se nositi s „teškim ljudima“
  • Strategija i tehnike pregovaranja u prodaji
  • Timski rad
  • Uvod u storytelling
  • Uvod u gerilsko komuniciranje.

Riječ je uglavnom o jednodnevnim interaktivnim radionicama na kojima polaznici stječu suvremena poslovna znanja, vještine i spoznaje, kako bi uz dodatne kvalifikacije gradili svoje poslovne karijere i još uspješnije upravljali procesima u području svoga djelovanja.

Predavači na programima su VERN’ovi akademski stručnjaci, koji uz akademsko posjeduju i bogato poslovno iskustvo iz realnog sektora.

Prijave za predavanja u ljetnom ciklusu su i dalje otvorena, a više informacija o svakom pojedinom programu, ali i cjelokupnoj ponudi programa poslovnog i osobnog razvoja na VERN’u možete istražiti

NA OVOM LINKU.

Vrijeme pred godišnje odmore pogodno je za stjecanje novih znanja i poznanstava, kako bi jesen dočekali spremni za novi karijerni uzlet. Za sve dodatne informacije i upite oko programa i ponude, možete se obratiti kolegama iz ureda za cjeloživotno obrazovaje (Igor Buzov, igor.buzov@vern.hr ili Boška Relić, boska.relic@vern.hr, 01.48.81.826).

Odjel za komunikacije
Datum objave: 26.6.2019.